Tuberkulosa páteře /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trnka, Pavel, 1885-1973 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : Typus, 1944.
Series:Albertova knihovna ; sv. 5
Subjects:
LEADER 02377cam a22006497a 4500
001 MUB01000430965
003 CZ BrMU
005 20080428145917.0
008 020726s1944 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
015 |a cnb000764304 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-002.5  |2 MRF 
080 |a 616.711  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Trnka, Pavel,  |d 1885-1973  |7 jk01140147  |4 aut 
245 1 0 |a Tuberkulosa páteře /  |c Pavel Trnka. 
260 |a V Praze :  |b Typus,  |c 1944. 
300 |a 154 s. :  |b il. 
490 1 |a Albertova knihovna ;  |v sv. 5 
500 |a Obsahuje jmenný a věcný rejstřík. 
650 0 7 |a mimoplicní tuberkulóza  |7 ph241139  |2 czenas 
650 0 7 |a páteř  |7 ph115969  |2 czenas 
650 0 9 |a extrapulmonary tuberculosis  |2 eczenas 
650 0 9 |a spine  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Albertova knihovna ;  |v sv. 5 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a MALIKOVA  |b 02  |c 20080428  |l MUB01  |h 1459 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0520 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0708 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2244 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0302 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1758 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0652 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1039 
CAT |c 20161202  |l MUB01  |h 1654 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1104 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20210809  |l MUB01  |h 0450 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-2206  |9 UKA-06104-01  |6 700995  |5 3147R05787  |8 20020726  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-2206  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD