Život Jana Evangelisty Purkyně /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matoušek, Miloslav, 1900-1985 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Práce, 1946
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 03103cam a22007697a 4500
001 MUB01000430910
003 CZ BrMU
005 20170119142025.0
008 020724s1946 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000499462 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 929  |x Biografie  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 5-051  |2 MRF 
080 |a 5  |2 MRF 
080 |a 929  |2 MRF 
100 1 |a Matoušek, Miloslav,  |d 1900-1985  |7 jk01080807  |4 aut 
245 1 0 |a Život Jana Evangelisty Purkyně /  |c Miloslav Matoušek 
260 |a Praha :  |b Práce,  |c 1946 
300 |a 81 s. 
600 1 7 |a Purkyně, Jan Evangelista,  |d 1787-1869  |7 jk01101764  |2 czenas 
650 0 7 |a fyziologové  |7 ph117833  |2 czenas 
650 0 7 |a přírodovědci  |7 ph137317  |2 czenas 
650 0 9 |a naturalists  |2 eczenas 
650 0 9 |a physiologists  |2 eczenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
655 9 |a biography  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051010  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070724  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070724  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080429  |l MUB01  |h 0934 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0519 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0708 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100217  |l MUB01  |h 1135 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20110524  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110602  |l MUB01  |h 2133 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1758 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0652 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130320  |l MUB01  |h 1553 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20140722  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20170119  |l MUB01  |h 1420 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2311 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1104 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-15529  |9 SKLAD-430910-01  |5 3147040887  |4 DPČ: 46/31, DISP.: FYZ  |7 DISP.: FYZ  |8 20100217  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20100217  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-2183  |9 UKA-05738-01  |6 013431  |5 3147R05866  |8 20020724  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-15529  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD