[Separáty vědeckých publikací Květuše Brázdové z oboru epidemiologie] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brázdová, Květuše, 1924- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: [1953-1972]
Subjects:
Cover Image
LEADER 02473cac a22006377a 4500
001 MUB01000430227
003 CZ BrMU
005 20140404144509.0
008 020403i19531972xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01  |c NEPRIJATO-SBIRKA 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-036.22  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Brázdová, Květuše,  |d 1924-  |7 jk01013043  |4 aut 
245 1 0 |a [Separáty vědeckých publikací Květuše Brázdové z oboru epidemiologie] /  |c Květuše Brázdová 
260 |c [1953-1972] 
300 |a 1 pouzdro 
500 |a Název vytvořen katalogizátorem 
500 |a Sbírka 18 separátů 
650 0 7 |a epidemiologie  |7 ph114481  |2 czenas 
650 0 7 |a lékařství  |7 ph115195  |2 czenas 
650 0 9 |a epidemiology  |2 eczenas 
650 0 9 |a medicine  |2 eczenas 
655 7 |a separáty  |7 fd131867  |2 czenas 
655 9 |a offprints  |2 eczenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20111021  |l MUB01  |h 1556 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20111021  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20111021  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20111021  |l MUB01  |h 1602 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20111021  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20111024  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0651 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130819  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140404  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1104 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01  |c NEPRIJATO-SBIRKA 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 S-55  |9 UKB-01938-01  |6 740263  |5 3147R40465  |8 20020403  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d S-55  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD