Drény a jejich využití v chirurgických oborech /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Čapov, Ivan, 1955- (Author), Wechsler, Jan, 1938- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2001.
Edition:1. vyd.
Series:Malá monografie
Subjects:
LEADER 02758cam a22007217a 4500
001 MUB01000429599
003 CZ BrMU
005 20180502121805.0
008 010927s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
020 |a 80-247-0228-2 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617-089  |2 MRF 
080 |a 617-089.48  |2 MRF 
100 1 |a Čapov, Ivan,  |d 1955-  |7 xx0018390  |% UČO 2129  |4 aut 
245 1 0 |a Drény a jejich využití v chirurgických oborech /  |c Ivan Čapov, Jan Wechsler a kol. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2001. 
300 |a 179 s. :  |b il. 
490 1 |a Malá monografie 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík. 
650 0 7 |a drenáž  |2 czmesh 
650 0 7 |a obory chirurgické  |2 czmesh 
650 0 7 |a drény (lékařství)  |7 ph137935  |2 czenas 
650 0 9 |a drains (surgery)  |2 eczenas 
650 0 2 |a Drainage 
650 0 2 |a Specialties, Surgical 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Wechsler, Jan,  |d 1938-  |7 ola2003167572  |% UČO 2729  |4 aut 
830 0 |a Malá monografie 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 1155 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2243 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0302 
CAT |a KOZOVA  |b 02  |c 20110127  |l MUB01  |h 1210 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110308  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120328  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120613  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120911  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20121001  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20121119  |l MUB01  |h 1205 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0650 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20171003  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20180411  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20180502  |l MUB01  |h 1218 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.12-ČAPO  |9 UKS-13703-01  |6 20011800  |5 3147009915  |8 20011102  |f 70  |f Prezenční  |r 20070718  |s K 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.12-ČAPO  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j VV