Kreativita a perverze : psychoanalýza lidské tendence posouvat hranice reality /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chasseguet-Smirgel, Janine (Author)
Other Authors: Černý, Jan (Translator), Černá, Kristina (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Portál, 2001
Edition:1. vyd.
Series:Spektrum
Subjects:
Related Items:Translation of: Creativity and perversion
LEADER 02978cam a22007937a 4500
001 MUB01000429584
003 CZ BrMU
005 20101213191033.0
008 011031s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
015 |a cnb001006094 
020 |a 80-7178-509-1 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 159.95  |x Vyšší duševní procesy  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.954  |2 MRF 
080 |a 159.9  |2 MRF 
080 |a 159.95  |2 MRF 
100 1 |a Chasseguet-Smirgel, Janine  |7 xx0016593  |4 aut 
245 1 0 |a Kreativita a perverze :  |b psychoanalýza lidské tendence posouvat hranice reality /  |c Janine Chasseguet-Smirgelová ; [z anglického originálu ... přeložili Kristina a Jan Černí] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Portál,  |c 2001 
300 |a 199 s. 
490 1 |a Spektrum 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a kreativita  |7 ph121937  |2 czenas 
650 0 7 |a psychologie  |7 ph115948  |2 czenas 
650 0 9 |a creative ability  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology  |2 eczenas 
700 1 |a Černý, Jan  |7 jn19981002626  |4 trl 
700 1 |a Černá, Kristina  |7 jx20050308013  |4 trl 
765 0 |t Creativity and perversion  |9 Česky 
830 0 |a Spektrum 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0614 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20081030  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20081030  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20081031  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20081113  |l MUB01  |h 1154 
CAT |c 20090911  |l MUB01  |h 1410 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2243 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0302 
CAT |a SILLEROVA  |b 02  |c 20101213  |l MUB01  |h 1910 
CAT |a SILLEROVA  |b 02  |c 20101213  |l MUB01  |h 1910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110308  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0650 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1037 
CAT |c 20161202  |l MUB01  |h 1653 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20210809  |l MUB01  |h 0450 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-34000  |9 PSY-13693-01  |6 2001/1762  |5 3147R36466  |4 DPČ: 2311  |8 20011031  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-34000  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD