Některé aspekty vztahu ischemické choroby srdeční k chirurgické léčbě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Frélich, Milan (Dissertant)
Corporate Author: Univerzita J.E. Purkyně v Brně
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1981.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02110ctm a22005417a 4500
001 MUB01000428632
003 CZ BrMU
005 20200428063159.0
008 010418s1981 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.12-005.4  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Frélich, Milan  |7 xx0099632  |4 dis 
245 1 0 |a Některé aspekty vztahu ischemické choroby srdeční k chirurgické léčbě  |h [rukopis] /  |c Milan Frélich 
260 |c 1981. 
300 |a 84 l. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a ischemická choroba srdeční  |7 ph121203  |2 czenas 
650 0 9 |a ischemic heart disease  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně  |7 kn20010709352 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0108 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20120326  |l MUB01  |h 0903 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0648 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200420  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200428  |l MUB01  |h 0631 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-538  |9 UKB-02305-01  |6 842221  |5 3147R03282  |8 20010418  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-538  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD