Chirurgická a rehabilitační léčba poranění flexorových šlach ruky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Smrčka, Václav, 1951- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1991
Subjects:
Cover Image
LEADER 02739ntm a22007097a 4500
001 MUB01000428546
003 CZ BrMU
005 20210623122340.0
008 010327s1991 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617.576-089  |2 MRF 
080 |a 615.825  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
100 1 |a Smrčka, Václav,  |d 1951-  |7 mzk2005290080  |4 dis 
245 1 0 |a Chirurgická a rehabilitační léčba poranění flexorových šlach ruky  |h [rukopis] /  |c Václav Smrčka 
260 |c 1991 
300 |a 110 l. :  |b il. 
502 |a Dizertace (CSc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 1991 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a poranění ruky  |2 czmesh 
650 0 7 |a poranění šlachy  |x chirurgie  |2 czmesh 
650 0 7 |a poranění šlachy  |x rehabilitace  |2 czmesh 
650 0 7 |a rehabilitace  |2 czmesh 
650 0 2 |a Hand Injuries 
650 0 2 |a Rehabilitation 
650 0 2 |a Tendon Injuries 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080312  |l MUB01  |h 1237 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20090911  |l MUB01  |h 1410 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0108 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100830  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1712 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0648 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20190918  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200419  |l MUB01  |h 1317 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1859 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20210623  |l MUB01  |h 1223 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0859 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-894  |9 UKB-02610-01  |6 921140  |5 3147R03666  |8 20010327  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-894  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD