Komplikace laparoskopické cholecystektomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šefr, Roman, 1963- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1999.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02564ctm a22006493a 4500
001 MUB01000428179
003 CZ BrMU
005 20200414140103.0
008 010102s1999 xr ||||| |||||||||||cze|d
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617.55-072.1  |2 MRF 
080 |a 616.366  |2 MRF 
100 1 |a Šefr, Roman,  |d 1963-  |7 xx0060111  |4 dis 
245 1 0 |a Komplikace laparoskopické cholecystektomie  |h [rukopis] /  |c Roman Šefr. 
260 |c 1999. 
300 |a 79 l. :  |b barev. il. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a cholecystektomie laparoskopická  |x škodlivé účinky  |2 czmesh 
650 0 7 |a pooperační komplikace  |2 czmesh 
650 0 2 |a Cholecystectomy, Laparoscopic 
650 0 2 |a Postoperative Complications 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita  |7 kn20010709056  |4 dgg 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0108 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100527  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0648 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130612  |l MUB01  |h 0701 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130612  |l MUB01  |h 0704 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130702  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131114  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131114  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131114  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131114  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140521  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200409  |l MUB01  |h 1305 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20200414  |l MUB01  |h 1401 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1859 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1103 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-1102  |9 UKB-02840-01  |6 20001613  |5 3147R03814  |8 20010102  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-1102  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD