Imunitní systém u dětí /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šedivá, Anna, 1955- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Triton, c1999.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02218cam a22006137a 4500
001 MUB01000426853
003 CZ BrMU
005 20110518084446.0
008 991216s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000691988 
020 |a 80-85875-95-0 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-092.19  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Šedivá, Anna,  |d 1955-  |7 xx0000191  |4 aut 
245 1 0 |a Imunitní systém u dětí /  |c Anna Šedivá. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Triton,  |c c1999. 
300 |a 150 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík. 
650 0 7 |a děti  |7 ph114392  |2 czenas 
650 0 7 |a imunitní systém  |7 ph121043  |2 czenas 
650 0 9 |a children  |2 eczenas 
650 0 9 |a immune system  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20081024  |l MUB01  |h 0900 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0108 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100128  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100630  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20110518  |l MUB01  |h 0844 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1112 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1755 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0646 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2338 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2311 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-12718-01  |6 991512  |5 3147X05240  |8 19991216  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s K 
AVA |a MED50  |b LF  |c prev.lék.-prim.prev.  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PLH