Klinická epidemiologie - nedílná součást klinických rozhodovacích procesů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janout, Vladimír, 1939- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1998
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 04123cam a22007217a 4500
001 MUB01000425672
003 CZ BrMU
005 20150220103621.0
008 980513s1998 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000302933 
020 |a 80-7169-353-7 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-036.22  |2 MRF 
100 1 |a Janout, Vladimír,  |d 1939-  |7 jn20010524003  |4 aut 
245 1 0 |a Klinická epidemiologie - nedílná součást klinických rozhodovacích procesů /  |c Vladimír Janout 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1998 
300 |a 145 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
650 0 7 |a klinická epidemiologie  |7 ph121624  |2 czenas 
650 0 9 |a clinical epidemiology  |2 eczenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 1155 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0107 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20111214  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0038 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20120801  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0644 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a MALIKOVA  |b 02  |c 20150220  |l MUB01  |h 1036 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2336 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2311 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1859 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 611.32-JANO  |9 UKF-12030-05  |6 990675  |5 3147002038  |8 20050606  |f 86  |f Semestrální SKLAD  |r 20070809  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 611.32-JANO  |9 UKF-12030-06  |6 990676  |5 3147002039  |8 20050606  |f 86  |f Semestrální SKLAD  |r 20071106  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 611.32-JANO  |9 UKF-12030-07  |6 990677  |5 3147002040  |8 20050606  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20070809  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 611.32-JANO  |9 UKF-12030-08  |6 990678  |5 3147002041  |8 20050606  |f 86  |f Semestrální SKLAD  |r 20071211  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 611.32-JANO  |9 UKS-12030-01  |6 980441  |5 3147000381  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070716  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-23634  |9 SOC-12139-01  |6 981/86  |5 3147R47216  |4 DISP.: SOC  |8 20050606  |f 86  |f Semestrální SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-30592  |6 990770  |5 3147R51537  |4 DISP.: PLE  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.32-JANO  |5 3147053493  |4 DPČ: 98/71, DISP.: PSP  |7 DISP.: PSP  |8 20120801  |f 74  |f Měsíční  |r 20120801  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.32-JANO  |9 UKF-12030-04  |6 990674  |5 3147002037  |8 20050606  |f 76  |f Semestrální  |r 20070809  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-12030-02  |6 980443  |5 3147X05709  |8 20050606  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-12030-03  |6 980886  |5 3147X05710  |8 20050606  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s K 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 611.32-JANO  |e available  |t K dispozici  |f 9  |g 0  |h N  |i 107  |j VV 
AVA |a MED50  |b LF  |c prev.lék.-prim.prev.  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j PLH