Problémy s Windows a jak na ně /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Minasi, Mark, 1957-
Other Authors: Kuldová, Ivana (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1993.
Subjects:
LEADER 01801cam a22004453a 4500
001 MUB01000424439
003 CZ BrMU
005 20140722065610.0
008 950222s1993 xr ||||| |||||||||||cze|d
020 |a 80-7169-006-6 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
041 1 |a cze 
100 1 |a Minasi, Mark,  |d 1957-  |7 mzk2002148246 
245 1 0 |a Problémy s Windows a jak na ně /  |c Mark Minasi; přel. Ivana Kuldová. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1993. 
300 |a 429 s. 
500 |a Obsahuje věcný rejstřík. 
650 0 7 |a systémy počítačové operační - windows 3.0 - příručky  |2 local 
650 0 7 |a systémy počítačové operační - windows 3.1 - příručky  |2 local 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Kuldová, Ivana  |4 trl 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0107 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0038 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0642 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20140722  |l MUB01  |h 0656 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2334 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1031 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 ANA  |b anatomie  |9 ANA-10664-01  |6 943391  |5 3147X10447  |8 20050606  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 UKP  |b UK příručka  |9 UKP-10664-02  |6 960960  |5 3147X10448  |8 20050606  |f 70  |f Prezenční  |p ZT  |p Ztraceno  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b LF  |c anatomie  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ANA