Gynekomastie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Heresová, Jana, 1947- (Author), Hampl, Richard, 1941- (Author), Stárka, Luboslav, 1930- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1991
Edition:Vyd. 1.
Series:Novinky v medicíně ; 54
Subjects:
LEADER 02154cam a22005777a 4500
001 MUB01000422884
003 CZ BrMU
005 20110308084643.0
008 930603s1991 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000066833 
020 |a 80-201-0169-1 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.64/.69  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Heresová, Jana,  |d 1947-  |7 jo20000074075  |4 aut 
245 1 0 |a Gynekomastie /  |c Jana Heresová, Richard Hampl, Luboslav Stárka 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1991 
300 |a 39 s. 
490 1 |a Novinky v medicíně ;  |v 54 
650 0 7 |a gynekomastie  |2 czmesh 
650 0 2 |a Gynecomastia 
700 1 |a Hampl, Richard,  |d 1941-  |7 jo20000074077  |4 aut 
700 1 |a Stárka, Luboslav,  |d 1930-  |7 jn19990209795  |4 aut 
830 0 |a Novinky v medicíně ;  |v 54 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110308  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110329  |l MUB01  |h 1356 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0639 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2332 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1029 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2310 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-19389  |9 GOR-422884-00  |6 93/301  |5 3147R37551  |4 DPČ: 94/93, DISP.: GOR  |7 DISP.: GOR  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-19389  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD