Drogová závislost : může být ohroženo i Vaše dítě? /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Presl, Jiří, 1955- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, 1995
Edition:2. rozš. vyd.
Series:MEDICA - Praktické rady lékaře ; Sv. 9
Subjects:
LEADER 02814cam a22006977a 4500
001 MUB01000422471
003 CZ BrMU
005 20110310100545.0
008 961113s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000111525 
020 |a 80-85800-25-X 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.81/.84  |2 MRF 
080 |a 613  |2 MRF 
100 1 |a Presl, Jiří,  |d 1955-  |7 jn99240000903  |4 aut 
245 1 0 |a Drogová závislost :  |b může být ohroženo i Vaše dítě? /  |c Jiří Presl 
250 |a 2. rozš. vyd. 
260 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c 1995 
300 |a 88 s. 
490 1 |a MEDICA - Praktické rady lékaře ;  |v Sv. 9 
650 0 7 |a drogy  |7 ph119615  |2 czenas 
650 0 7 |a závislost (psychologie)  |2 czmesh 
650 0 7 |a poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek  |2 czmesh 
650 0 7 |a dítě  |2 czmesh 
650 0 7 |a preventivní lékařství  |2 czmesh 
650 0 9 |a drugs of abuse  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
830 0 |a MEDICA - Praktické rady lékaře ;  |v Sv. 9 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070607  |l MUB01  |h 1347 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091031  |l MUB01  |h 1648 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1037 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2242 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0300 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110310  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0638 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2331 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2310 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-19428  |9 ROD-11419-02  |6 98/435  |5 3147R37592  |4 DISP.: GOR  |7 DISP.: GOR  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-11419-01  |6 962429  |5 3147X02980  |8 20050606  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-19428  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD 
AVA |a MED50  |b LF  |c prev.lék.-prim.prev.  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PLH