Časná diagnostika ovariálního karcinomu transvaginální a duplexní barevnou dopplerovskou ultrasonografií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malý, Zdeněk, 1952- (Dissertant)
Corporate Author: Masarykova univerzita
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1993.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02031ctm a22005173a 4500
001 MUB01000422240
003 CZ BrMU
005 20200328181331.0
008 940908s1993 xr ||||| |||||||||||cze|d
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 618.11-006  |2 MRF 
080 |a 616-073-026.572  |2 MRF 
100 1 |a Malý, Zdeněk,  |d 1952-  |7 nlk20020121011  |4 dis 
245 1 0 |a Časná diagnostika ovariálního karcinomu transvaginální a duplexní barevnou dopplerovskou ultrasonografií  |h [rukopis] /  |c Zdeněk Malý. 
260 |c 1993. 
300 |a 132 l. :  |b fotogr. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a nádory vaječníků  |2 czmesh 
650 0 7 |a ultrasonografie  |2 czmesh 
650 0 2 |a Ovarian Neoplasms 
650 0 2 |a Ultrasonography 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
655 9 |a habilitation theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita  |7 kn20010709056 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0638 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20130710  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a FOLTYNOVA  |b 02  |c 20200325  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200328  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-800  |9 UKB-02693-01  |6 941451  |5 3147R03570  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-800  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD