Dětské lékařství /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1976
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02947cam a22006017a 4500
001 MUB01000420212
003 CZ BrMU
005 20181111175347.0
008 970805s1976 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616-053.2  |x Pediatrie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-053.2  |2 MRF 
245 0 0 |a Dětské lékařství /  |c kolektiv autorů ; redakce J. Houštěk, K. Kubát, A. Rubín 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1976 
300 |a 517 s., [18] s. obr. příl. :  |b il. 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a pediatrie  |7 ph115705  |2 czenas 
650 0 9 |a pediatrics  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
700 1 |a Houštěk, Josef,  |d 1913-1994  |7 jk01042496  |4 red 
700 1 |a Kubát, Kamil,  |d 1913-1996  |7 jk01070269  |4 red 
700 1 |a Rubín, Antonín,  |d 1918-1993  |7 jk01102983  |4 red 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a ZADRAZILOV  |b 02  |c 20080821  |l MUB01  |h 1355 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20081030  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20081112  |l MUB01  |h 1320 
CAT |c 20090911  |l MUB01  |h 1410 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0515 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0038 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0705 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0036 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0636 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20161202  |l MUB01  |h 1653 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20180829  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20181111  |l MUB01  |h 1753 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 PAF  |b patolog.fyziologie  |3 U-406  |9 PAF-420212-02  |6 77/812  |5 3147R32423  |4 DPČ: 6401  |8 20101024  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-3218  |9 UKP-00197-03  |6 970740  |5 3147R10017  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-5743  |9 SKLAD-420212-01  |6 77/2319  |5 3147R14374  |4 DPČ: 77/36, DISP.: BIO  |7 DISP.: BIO  |8 20081112  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.7-HOUŠ  |9 UKF-00197-20  |6 770164  |5 4314704872  |8 19990614  |f 76  |f Semestrální  |r 20080108 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.7-HOUŠ  |9 UKF-00197-31  |6 770139  |5 3147012635  |8 20000503  |f 74  |f Měsíční  |r 20071107 
AVA |a MED50  |b KUK  |c patolog.fyziologie  |d U-406  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 24  |j PAF