Píseň o nosu : zapomenutí, opomíjení a opovrhovaní : z jiné historie novočeské literatury (od počátků až do roku 1948) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wernisch, Ivan, 1942- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Petrov, 2005
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02920cam a22007337a 4500
001 MUB01000415117
003 CZ BrMU
005 20150325110545.0
008 051017s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
015 |a cnb001581013 
020 |a 80-7227-233-0 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a (082.21)  |2 MRF 
080 |a 821.162.3-1  |2 MRF 
080 |a 821.162.3-3  |2 MRF 
100 1 |a Wernisch, Ivan,  |d 1942-  |7 jk01151615  |4 aut 
245 1 0 |a Píseň o nosu :  |b zapomenutí, opomíjení a opovrhovaní : z jiné historie novočeské literatury (od počátků až do roku 1948) /  |c Ivan Wernisch 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Petrov,  |c 2005 
300 |a 483 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
655 7 |a české prózy  |7 fd133972  |2 czenas 
655 7 |a česká poezie  |7 fd133958  |2 czenas 
655 7 |a antologie  |7 fd131819  |2 czenas 
655 9 |a Czech prose  |2 eczenas 
655 9 |a Czech poetry  |2 eczenas 
655 9 |a anthology  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20051017  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20051026  |l MUB01  |h 0657 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080213  |l MUB01  |h 0604 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0515 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0038 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0705 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100804  |l MUB01  |h 1213 
CAT |c 20110511  |l MUB01  |h 1001 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1648 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0036 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1750 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2007 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0636 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20150325  |l MUB01  |h 1105 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2329 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2309 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-WERN2-20  |5 2570508138  |4 *  |8 20051017  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-P-WERN  |5 3201081692  |8 20150325  |f 74  |f Měsíční  |r 20150325 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-WERN2-20  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j VYBER 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-P-WERN  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KSUT