Brno atlas města, 1:15 000 /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Map
Language:Czech
Published: Brno : JN-kart, 2003.
Edition:[1. vyd.]
Subjects:
LEADER 02015cem a22005417a 4500
001 MUB01000414948
003 CZ BrMU
005 20140521154726.0
008 051014s2003 xr ||||||||||| |||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
015 |a cnb001291800 
020 |a 80-903379-0-2 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
080 |a 912.43  |2 MRF 
080 |a (437.322)  |2 MRF 
245 0 0 |a Brno  |h [kartografický dokument] :  |b atlas města, 1:15 000 /  |c vydal a zpracoval JN-kart, mapový servis. 
250 |a [1. vyd.] 
260 |a Brno :  |b JN-kart,  |c 2003. 
300 |a 31 s. 
500 |a Rejstřík ulic. 
651 7 |a Brno (Česko)  |7 ge134084  |2 czenas 
651 9 |a Brno (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a plány měst  |7 fd133027  |2 czenas 
655 7 |a mapy  |7 fd132800  |2 czenas 
710 2 |a JN-kart (vydavatelství)  |7 xx0015751  |4 pbl 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20051014  |l MUB01  |h 0708 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20071120  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20080519  |l MUB01  |h 1107 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20100419  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100422  |l MUB01  |h 1414 
CAT |c 20110511  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0036 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0635 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20140521  |l MUB01  |h 1547 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2329 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1720 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2309 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |9 UKP-414948-01  |6 20052108  |5 3147021999  |8 20051014  |f 70  |f Prezenční  |h KUK 210  |p PR  |p Příručky  |r 20081001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j VV