Český jazyk 8 : pracovní sešit pro základní školy a víceletá gymnázia /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Krausová, Zdeňka (Author), Pašková, Martina (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Plzeň : Fraus, 2005.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02444cam a22006137a 4500
001 MUB01000412644
003 CZ BrMU
005 20110307103623.0
008 990928s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
020 |a 80-7238-420-1 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 811.162.3(07)  |2 MRF 
080 |a 37.016:811.162.3  |2 MRF 
100 1 |a Krausová, Zdeňka  |7 mzk2004248783  |4 aut 
245 1 0 |a Český jazyk 8 :  |b pracovní sešit pro základní školy a víceletá gymnázia /  |c Zdeňka Krausová, Martina Pašková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Plzeň :  |b Fraus,  |c 2005. 
300 |a 68 s. :  |b il. 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice základních škol  |7 fd133773  |2 czenas 
655 7 |a pracovní sešity  |7 fd133116  |2 czenas 
700 1 |a Pašková, Martina  |7 mzk2005300553  |4 aut 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20050906  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050908  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050908  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050908  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0104 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20110307  |l MUB01  |h 1036 
CAT |c 20110511  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0036 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0630 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2326 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1857 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1059 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 U811ZŠ8  |5 3201042621  |8 20050906  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 U811ZŠ8  |5 3201042622  |8 20050906  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d U811ZŠ8  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 4  |j K2P