Platební karty a jejich možnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Košálová, Andrea (*ap)
Other Authors: Krajíček, Jan, 1946- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Cover Image
LEADER 07308ctm a22017897a 4500
001 MUB01000410342
003 CZ BrMU
005 20100426134403.0
008 050211s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
080 |a 336.7:004.08  |2 MRF 
100 1 |a Košálová, Andrea  |* [absolvent ESF MU]  |4 *ap 
245 1 0 |a Platební karty a jejich možnosti  |h [rukopis] /  |c Andrea Košálová 
246 1 |a Payment cards and their prospects 
260 |c 2005. 
300 |a 59 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jan Krajíček 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita v Brně, Ekonomicko-správní fakulta, 2005. 
530 |a Dostupné též v elektronické formě. 
650 0 7 |a platební karty  |7 ph124107  |2 czenas 
650 0 9 |a payment cards  |2 eczenas 
700 1 |a Krajíček, Jan,  |d 1946-  |7 mzk2005282243  |% UČO 27420  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra financí  |7 kn20030416007  |4 dgg 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20050801  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a NEKUDA  |b 02  |c 20050811  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1519 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CHALUPA  |b 02  |c 20100420  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20100426  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100708  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100708  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20110326  |l MUB01  |h 2009 
CAT |c 20110511  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0035 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0625 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130618  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131211  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131211  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131211  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131211  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131211  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131211  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131211  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140108  |l MUB01  |h 1232 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140624  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140624  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140624  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140624  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170316  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170316  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170316  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170316  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 0641 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 0644 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 0648 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 0651 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 0654 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 0657 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 0701 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170321  |l MUB01  |h 1521 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170322  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170322  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170322  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170914  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180726  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180726  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181009  |l MUB01  |h 1314 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190121  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190121  |l MUB01  |h 1526 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190121  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190121  |l MUB01  |h 1558 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190911  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200316  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200316  |l MUB01  |h 1324 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200316  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200709  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200709  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200709  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200709  |l MUB01  |h 1245 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200709  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200929  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200929  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200929  |l MUB01  |h 1229 
CAT |c 20201015  |l MUB01  |h 1415 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2043 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
M55 |a e-prezenčka (VSKP-MU) 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 BAK-1724  |5 4200441593  |8 20050801  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d BAK-1724  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VOLNY