Terorismus v České republice po roce 1989

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mareš, Miroslav, 1974 duben 8.- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2004.
Subjects:
LEADER 03419ctm a22008537a 4500
001 MUB01000407955
003 CZ BrMU
005 20050627102533.0
008 050627s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 323.28  |2 MRF 
100 1 |a Mareš, Miroslav,  |d 1974 duben 8.-  |7 mzk2002102762  |% UČO 922  |4 dis 
245 1 0 |a Terorismus v České republice po roce 1989  |h [rukopis] /  |c Miroslav Mareš. 
260 |c 2004. 
300 |a 411 l. 
502 |a Habilitační práce--Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sociálních studií, 2004. 
650 0 7 |a terorismus  |7 ph116439  |2 czenas 
650 0 9 |a terrorism  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Fakulta sociálních studií  |7 kn20010709275  |4 dgg 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20050627  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20110331  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1312 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0034 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130205  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130502  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130903  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140120  |l MUB01  |h 1414 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140306  |l MUB01  |h 0704 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140626  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150209  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150502  |l MUB01  |h 0236 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1129 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160216  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160503  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160901  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170328  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170718  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180103  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180515  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180703  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180926  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1418 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 05/1 HAB  |5 4240734492  |8 20050627  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170628  |r 20050627  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 05/1 HAB  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS