Možnosti transgrese : je třeba vylepšovat člověka? /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petrů, Marek, 1974- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Triton, 2005
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 05181cam a22011897a 4500
001 MUB01000407517
003 CZ BrMU
005 20131218084124.0
008 050622s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
015 |a cnb001572156 
020 |a 80-7254-610-4 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003  |d BOD002 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 17  |2 MRF 
080 |a 316.628  |2 MRF 
080 |a 572.1/.4  |2 MRF 
080 |a 575.8  |2 MRF 
080 |a 602.6  |2 MRF 
080 |a 604.6  |2 MRF 
080 |a 616.89-00  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Petrů, Marek,  |d 1974-  |7 mzk2005290025  |4 aut 
245 1 0 |a Možnosti transgrese :  |b je třeba vylepšovat člověka? /  |c Marek Petrů 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Triton,  |c 2005 
300 |a 268 s. 
650 0 7 |a antropogeneze  |7 ph118527  |2 czenas 
650 0 7 |a etika  |7 ph114488  |2 czenas 
650 0 7 |a evoluce (biologie)  |7 ph114506  |2 czenas 
650 0 7 |a geneticky modifikované organismy  |7 ph120481  |2 czenas 
650 0 7 |a genové manipulace  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a lidská existence  |7 ph122330  |2 czenas 
650 0 7 |a manipulace (psychologie)  |7 ph122611  |2 czenas 
650 0 7 |a neuromanipulace  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a neuropsychiatrie  |7 ph191229  |2 czenas 
650 0 9 |a anthropogenesis  |2 eczenas 
650 0 9 |a ethics  |2 eczenas 
650 0 9 |a evolution (biology)  |2 eczenas 
650 0 9 |a genetically modified organisms  |2 eczenas 
650 0 9 |a manipulation (psychology)  |2 eczenas 
650 0 9 |a neuropsychiatry  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20050622  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20050810  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20050810  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20050810  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20050810  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20050810  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20050810  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20050810  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20050819  |l MUB01  |h 1321 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20051006  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2149 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080213  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20080409  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20080410  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080703  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0512 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0034 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0703 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20110331  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1644 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0034 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1341 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1747 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2005 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130122  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0619 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20131212  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2321 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1015 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2308 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1057 
M54 |a 57 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 57-PETR1-1  |5 2570505609  |4 *  |8 20050622  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 filozofie-BĚLO  |5 2571314475  |4 Zakázka 2112  |8 20131210  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s grant1100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-38651  |9 L4-98  |5 4240735175  |8 20050826  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170823  |r 20050826  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-41283  |9 L4-98  |5 4240735169  |8 20050826  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170823  |r 20050826  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 LET  |b lékařská etika  |9 LET-407517-01  |6 3147031137  |5 3147031137  |4 G-1309/2008  |8 20080703  |f 78  |f Mimo UK  |r 20080703  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-10889  |5 3201055772  |8 20080409  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20080409 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d filozofie-BĚLO  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 0  |j VYBER 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-41283  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 40  |j SKFSS 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-10889  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP 
AVA |a MED50  |b KUK  |c lékařská etika  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j LET