Pohřebiště lidu popelnicových polí v Jaroměři-Čáslavkách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novák, Miroslav, 1980- (Dissertant)
Other Authors: Podborský, Vladimír, 1932- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005
Subjects:
Cover Image
LEADER 10234ctm a22024857a 4500
001 MUB01000407485
003 CZ BrMU
005 20160128071443.0
008 050404s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 903  |x Pravěk  |2 Konspekt  |9 8 
100 1 |a Novák, Miroslav,  |d 1980-  |7 mzk2012691842  |4 dis 
245 1 0 |a Pohřebiště lidu popelnicových polí v Jaroměři-Čáslavkách  |h [rukopis] /  |c Miroslav Novák 
260 |c 2005 
300 |a 165 l., [102] l. příl. :  |b il. 
500 |a Vedoucí práce: Vladimír Podborský 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 2005 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Podborský, Vladimír,  |d 1932-  |7 jk01100175  |% UČO 1997  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav archeologie a muzeologie  |7 kn20020322418  |4 pbl 
CAT |a BART  |b 02  |c 20050622  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1740 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 1059 
CAT |c 20110331  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1651 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110818  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1644 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0034 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1341 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1903 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20121203  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130225  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0619 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130625  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130626  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130806  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131031  |l MUB01  |h 0622 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140128  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140205  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140327  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140327  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140401  |l MUB01  |h 1524 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151208  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0714 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1107 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1309 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1326 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180321  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0919 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1602 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1615 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1112 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1149 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1153 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190228  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190305  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190305  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1654 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1700 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1703 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1555 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1611 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1619 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1626 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1630 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1644 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1700 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200314  |l MUB01  |h 2352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200315  |l MUB01  |h 0020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0051 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0100 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210328  |l MUB01  |h 0024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1153 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1338 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1359 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210713  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210920  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2313 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211104  |l MUB01  |h 2145 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
M54 |a 903 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-13135  |5 2570505592  |4 *  |8 20050622  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20050621  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-13135  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD