Autekologická studie taxonů polyploidního komplexu Polypodium vulgare

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Helánová, Klára (Dissertant)
Other Authors: Bureš, Petr, 1963- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02717ctm a22006257a 4500
001 MUB01000407166
003 CZ BrMU
005 20210407084813.0
008 050616s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 582.394  |2 MRF 
100 1 |a Helánová, Klára  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Autekologická studie taxonů polyploidního komplexu Polypodium vulgare  |h [rukopis] /  |c Klára Helánová. 
260 |c 2005. 
300 |a 77 l., [10] l. příl.+  |e 1 CD-ROM. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Bureš. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita v Brně, Přírodovědecká fakulta, 2005. 
650 0 7 |a kapradiny  |7 ph121448  |2 czenas 
650 0 9 |a ferns  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Bureš, Petr,  |d 1963-  |7 ola2003204796  |% UČO 2635  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709281  |4 dgg 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20050617  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1740 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101007  |l MUB01  |h 1320 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0034 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120328  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120509  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0618 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130925  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140804  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20170117  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210204  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210208  |l MUB01  |h 1728 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20210407  |l MUB01  |h 0848 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 DP 7/05  |5 3145325924  |8 20050617  |f 78  |f Mimo UK  |g DPČ: 7-05 -- DP  |r 20050617  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 DP 8/05  |5 3145325923  |4 DPČ: 8-05 -- DP  |8 20050617  |f 78  |f Mimo UK  |r 20050617  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d DP 8/05  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO