Evoluční biologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Flegr, Jaroslav, 1958- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2005.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 07718cam a22010577a 4500
001 MUB01000404741
003 CZ BrMU
005 20171023103901.0
008 050517s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
020 |a 80-200-1270-2 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004  |d BOD003  |d BOD034 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 575.8  |2 MRF 
080 |a 575  |2 MRF 
100 1 |a Flegr, Jaroslav,  |d 1958-  |7 mzk2005279523  |4 aut 
245 1 0 |a Evoluční biologie /  |c Jaroslav Flegr. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2005. 
300 |a 559 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík. 
550 |a Vydavatel: Akademie věd České republiky. 
650 0 7 |a evoluční biologie  |7 ph114507  |2 czenas 
650 0 9 |a evolutionary biology  |2 eczenas 
710 2 |a Akademie věd České republiky  |7 kn20010709016  |4 pbl 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20050517  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a MRSKOSOVA  |b 02  |c 20050704  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050708  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20050816  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050816  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a TRENCANSKA  |b 02  |c 20051031  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a TRENCANSKA  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060208  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0511 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0033 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0100 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091214  |l MUB01  |h 2248 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0703 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111208  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0033 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0612 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1759 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2318 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20171023  |l MUB01  |h 1039 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1855 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 STIBR  |b Stibral  |3 L4-117  |5 4240744023  |8 20070618  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20070618  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 270.384  |5 3145327332  |4 DPČ: 383-05  |8 20051031  |f 78  |f Mimo UK  |r 20051031  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145328908  |4 obal Colibri  |8 20060208  |f 74  |f Měsíční  |r 20060208  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145328909  |4 obal Colibri  |8 20060208  |f 74  |f Měsíční  |r 20060208  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339879  |4 obal Colibri  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071204  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339880  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071204  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339881  |4 obal Colibri  |8 20071126  |f 74  |f Měsíční  |g 2007-723  |r 20071204  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339882  |4 obal Colibri  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071204  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339883  |8 20180216  |f 76  |f Semestrální  |r 20071126  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339884  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071204  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339885  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071204  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339886  |4 obal Colibri  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071204  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339887  |4 obal Colibri  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071204  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339888  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339889  |4 obal Colibri  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339890  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339891  |8 20071126  |f 70  |f Prezenční  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339892  |4 obal Colibri  |8 20071126  |f 74  |f Měsíční  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339893  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339894  |4 obal Colibri  |8 20071126  |f 74  |f Měsíční  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339895  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339896  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339897  |8 20071126  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-723  |r 20071205  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |5 3145339898  |8 20180216  |f 76  |f Semestrální  |r 20071126  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 575-FLEG  |6 3284014394  |5 3284014394  |8 20171023  |f 76  |f Semestrální  |r 20171023  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 Pekár - pracovna  |5 3145325752  |4 DPČ: 42-05  |8 20050517  |f 78  |f Mimo UK  |r 20050517  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 560FLEG  |5 3201042062  |8 20050816  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-8482  |5 3201042063  |8 20050704  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00001999  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 572.15-FLEG  |5 3145328907  |8 20060208  |f 74  |f Měsíční  |q 20180710  |r 20060208  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 560FLEG  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 2  |j K1P 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 572.15-FLEG  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j PRFST 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Stibral  |d L4-117  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j STIBR 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 575-FLEG  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h N  |j VV