Politická levice na Slovensku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gonda, Radim, 1977- (Dissertant)
Other Authors: Fiala, Petr, 1964 září 1.- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2004.
Subjects:
Cover Image
LEADER 07034ctm a22017417a 4500
001 MUB01000404680
003 CZ BrMU
005 20050517104937.0
008 050517s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 323  |2 MRF 
100 1 |a Gonda, Radim,  |d 1977-  |7 xx0152961  |4 dis 
245 1 0 |a Politická levice na Slovensku  |h [rukopis] /  |c Radim Gonda. 
260 |c 2004. 
300 |a 730 l. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Fiala. 
502 |a Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sociálních studií, 2005. 
650 0 7 |a levice  |7 ph122281  |2 czenas 
650 0 7 |a politika  |7 ph115795  |2 czenas 
650 0 9 |a left (political science)  |2 eczenas 
650 0 9 |a politics  |2 eczenas 
651 7 |a Slovensko  |7 ge128580  |2 czenas 
651 9 |a Slovakia  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
700 1 |a Fiala, Petr,  |d 1964 září 1.-  |7 jn19981001090  |% UČO 588  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra politologie  |7 kn20111116008  |4 dgg 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20050517  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0100 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20110331  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0033 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0612 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0845 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0738 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1517 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180809  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1855 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1056 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 05/4 DIS  |5 4240734041  |8 20050517  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170719  |r 20050517  |s Dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 05/4 DIS  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS