Šifra mistra Leonarda /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brown, Dan, 1964- (Author)
Other Authors: Dušek, Zdík, 1976- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Metafora, 2003.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Da Vinci code
LEADER 03132cam a22007577a 4500
001 MUB01000402501
003 CZ BrMU
005 20051216102439.0
008 050418s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
015 |a cnb001290428 
020 |a 80-86518-62-0 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001  |d BOD003 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 821.111(73)-3  |x Americká próza  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.111(73)-31  |2 MRF 
100 1 |a Brown, Dan,  |d 1964-  |7 xx0008745  |4 aut 
245 1 0 |a Šifra mistra Leonarda /  |c Dan Brown ; přeložil Zdík Dušek. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Metafora,  |c 2003. 
300 |a 511 s. 
655 7 |a americké romány  |7 fd131796  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Dušek, Zdík,  |d 1976-  |7 ola20040616001  |4 trl 
765 0 |t Da Vinci code  |9 Česky 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20050418  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20050419  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a UE-01  |b 02  |c 20050419  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20051011  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20051216  |l MUB01  |h 1024 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080102  |l MUB01  |h 2351 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080213  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0613 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0511 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0033 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0058 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0702 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1608 
CAT |c 20110331  |l MUB01  |h 1014 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1642 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0032 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1338 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1746 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2004 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0604 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2315 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2306 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1957 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
M54 |a 820a 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820a-BROW6-1  |5 2570503456  |4 *  |8 20050418  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820a-BROW6-1  |5 2570507835  |4 *  |8 20051007  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820a-BROW6-1  |5 2570600004  |4 *  |8 20060102  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s náhrada 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-BROW  |5 3201044448  |8 20051216  |f 74  |f Měsíční  |r 20051216 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 820a-BROW6-1  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 109  |j VYBER 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-BROW  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 22  |j KSUT