Základy lektorské práce /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Jíra, Otakar, 1945- (Author), Rampouchová, Jaroslava (Author), Veselý, Vladimír (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : IDM MŠMT, 2004.
Subjects:
LEADER 03064cam a22007457a 4500
001 MUB01000399877
003 CZ BrMU
005 20160321135256.0
008 030820s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
015 |a cnb001472065 
020 |a 80-86784-07-X 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD114 
080 |a 371.321  |2 MRF 
080 |a 371.3  |2 MRF 
080 |a 159.923  |2 MRF 
245 0 0 |a Základy lektorské práce /  |c [autorský kolektiv: Otakar Jíra (ved.), Jaroslava Rampouchová, Vladimír Veselý]. 
260 |a Praha :  |b IDM MŠMT,  |c 2004. 
300 |a 88 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a pedagogické dovednosti  |7 ph157201  |2 czenas 
650 0 7 |a vyučovací metody  |7 ph127294  |2 czenas 
650 0 7 |a psychologie osobnosti  |7 ph115951  |2 czenas 
650 0 7 |a lektoři (vzdělávání)  |7 ph122233  |2 czenas 
650 0 9 |a teaching skills  |2 eczenas 
650 0 9 |a teaching methods  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology of personality  |2 eczenas 
650 0 9 |a lectors (education)  |2 eczenas 
700 1 |a Jíra, Otakar,  |d 1945-  |7 ola2006340409  |4 aut 
700 1 |a Rampouchová, Jaroslava  |7 xx0032185  |4 aut 
700 1 |a Veselý, Vladimír  |7 xx0032186  |4 aut 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20050311  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050317  |l MUB01  |h 1522 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050318  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050318  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2249 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080518  |l MUB01  |h 0604 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0057 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100427  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20110301  |l MUB01  |h 1257 
CAT |c 20110302  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0031 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120924  |l MUB01  |h 1651 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0554 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20130620  |l MUB01  |h 1613 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1757 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160321  |l MUB01  |h 1352 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2305 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 305ZÁKL  |5 3201040647  |8 20050315  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 305ZÁKL  |5 3201040648  |8 20050315  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-8387  |5 3201040600  |8 20050311  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 305ZÁKL  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 4  |j K1P