Řešení problému domácího násilí z pohledu brněnských neziskových organizací

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čechová, Jitka, 1980- (Dissertant)
Other Authors: Winkler, Jiří, 1958- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Online Access:https://is.muni.cz/auth/th/68759/fss_b/
Cover Image
LEADER 09198ctm a22022217a 4500
001 MUB01000396449
003 CZ BrMU
005 20050131102404.0
008 050131s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 364.63-027.553  |2 MRF 
100 1 |a Čechová, Jitka,  |d 1980-  |7 mub2010595051  |% UČO 68759  |4 dis 
245 1 0 |a Řešení problému domácího násilí z pohledu brněnských neziskových organizací  |h [rukopis] /  |c Jitka Čechová. 
260 |c 2005. 
300 |a 53 l. :  |b příl. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Winkler. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sociálních studií, 2005. 
650 0 7 |a domácí násilí  |7 ph137285  |2 czenas 
650 0 7 |a neziskové organizace  |7 ph115448  |2 czenas 
650 0 9 |a family violence  |2 eczenas 
650 0 9 |a nonprofit organizations  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
700 1 |a Winkler, Jiří,  |d 1958-  |7 jn20010309818  |% UČO 1110  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra sociální politiky a sociální práce  |7 xx0031844  |4 dgg 
856 4 1 |u https://is.muni.cz/auth/th/68759/fss_b/ 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20050131  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2158 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2249 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0619 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0055 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1733 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1022 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100601  |l MUB01  |h 1351 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20100803  |l MUB01  |h 1211 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100901  |l MUB01  |h 1238 
CAT |c 20110302  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120613  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0544 
CAT |c 20130410  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130904  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140115  |l MUB01  |h 1223 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1755 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1102 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1346 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1621 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1625 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1628 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1635 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1638 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160203  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160203  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1431 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 1603 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 1625 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160707  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160707  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160707  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170718  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170718  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170718  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0044 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 1539 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 1552 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 1603 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 1007 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0904 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1854 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1054 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 05/18 BAK  |5 4240733155  |8 20050131  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170714  |r 20050131 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 05/18 BAK  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS