Advokacie v 19. století a Právnická jednota moravská

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tschochoheiová, Iva (Dissertant)
Other Authors: Malíř, Jiří, 1949- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2004
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 17408ctm a22042497a 4500
001 MUB01000394646
003 CZ BrMU
005 20190612115727.0
008 050106s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 34  |x Právo  |2 Konspekt  |9 16 
100 1 |a Tschochoheiová, Iva  |* [absolvent FF MU, 2004]  |4 dis 
245 1 0 |a Advokacie v 19. století a Právnická jednota moravská  |h [rukopis] /  |c Iva Tschochoheiová 
260 |c 2004 
300 |a 61 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Malíř 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 2004 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Malíř, Jiří,  |d 1949-  |7 jk01073274  |% UČO 2183  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Historický ústav  |7 kn20010709453  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/56135/fss_b/  |% s65740 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20050106  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20050106  |l MUB01  |h 1037 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050125  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050125  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050831  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050831  |l MUB01  |h 1514 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2147 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1417 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0605 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1534 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0054 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1732 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100503  |l MUB01  |h 1240 
CAT |c 20110302  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110315  |l MUB01  |h 1356 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1637 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120411  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0537 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130606  |l MUB01  |h 1314 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130618  |l MUB01  |h 0634 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130725  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130725  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131024  |l MUB01  |h 0707 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131024  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131024  |l MUB01  |h 0717 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131120  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131120  |l MUB01  |h 1714 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131120  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140109  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140312  |l MUB01  |h 1525 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140312  |l MUB01  |h 1529 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140326  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140326  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140709  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140709  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140709  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1515 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1346 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20151021  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160120  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1308 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1312 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1339 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1359 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0717 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160303  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160303  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 1416 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160926  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161020  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0600 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0607 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0612 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0623 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170726  |l MUB01  |h 1646 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170726  |l MUB01  |h 1649 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170726  |l MUB01  |h 1705 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1423 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1430 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171101  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180109  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180109  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1420 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1428 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180502  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180502  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1526 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1529 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1538 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181017  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181017  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181017  |l MUB01  |h 1507 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181017  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181017  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181030  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181030  |l MUB01  |h 1522 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1522 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1540 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190212  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190212  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190212  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190212  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 1309 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 1314 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20190612  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1245 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1249 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
M54 |a 34