Zeměpisně smíšené oblasti : pokus o srovnávací studii oblastně zeměpisnou /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koláček, František, 1881-1942 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : [s.n.], 1939.
Series:Spisy Odboru čes. společnosti zeměpisné v Brně. spis 8.
Spisy Odboru československé společnosti zeměpisné v Brně. spis 8.
Subjects:
LEADER 02247cam a22005417a 4500
001 MUB01000393717
003 CZ BrMU
005 20041129000000.0
008 041129s1939 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
015 |a cnb000806878 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
080 |a 91  |% PriF 
100 1 |a Koláček, František,  |d 1881-1942  |7 jk01061195  |4 aut 
245 1 0 |a Zeměpisně smíšené oblasti :  |b pokus o srovnávací studii oblastně zeměpisnou /  |c napsal František Koláček. 
260 |a Brno :  |b [s.n.],  |c 1939. 
300 |a 24 s. 
490 1 |a Spisy Odboru čes. společnosti zeměpisné v Brně. Řada B ;  |v spis 8. 
490 1 |a Spisy Odboru československé společnosti zeměpisné v Brně. Řada C ;  |v spis 8. 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Spisy Odboru čes. společnosti zeměpisné v Brně.  |n Řada B ;  |v spis 8. 
830 0 |a Spisy Odboru československé společnosti zeměpisné v Brně.  |n Řada C ;  |v spis 8. 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2157 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0737 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0053 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1732 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100915  |l MUB01  |h 2354 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2235 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0249 
CAT |c 20110302  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1650 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120222  |l MUB01  |h 1629 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0030 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0534 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2304 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-29186  |5 3145075581  |4 DPČ: 2520/II  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180608  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d I-29186  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j PRFSK