Vegetace Chráněné krajinné oblasti a Biosférické rezervace Křivoklátsko. 3, Společenstva lesů, křovin, pramenišť, balvanišť a acidofilních lemů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolbek, Jiří, 1946- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2003.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 01774cam a22004457a 4500
001 MUB01000389489
003 CZ BrMU
005 20041022000000.0
008 040120s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
020 |a 80-200-1159-5 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
080 |a 58  |% PriF 
080 |a 502  |% PriF 
100 1 |a Kolbek, Jiří,  |d 1946-  |7 jk01061304  |4 aut 
245 1 0 |a Vegetace Chráněné krajinné oblasti a Biosférické rezervace Křivoklátsko.  |n 3,  |p Společenstva lesů, křovin, pramenišť, balvanišť a acidofilních lemů /  |c Jiří Kolbek a kolektiv. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2003. 
300 |a 380 s. :  |b il. 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20070427  |l MUB01  |h 1408 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0733 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0050 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1729 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1017 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1648 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0028 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0429 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2303 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0950 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 300.157/3  |5 3145319575  |4 DPČ: 13-2004  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d 300.157/3  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO