Uspořádání a Booleovy algebry /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Faure, Robert, 1918-1982 (Author), Heurgon, Édith (Author)
Other Authors: Beran, Ladislav, 1938- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1984
Edition:Vydání 1.
Subjects:
LEADER 05110cam a22009617i 4500
001 MUB01000388911
003 CZ BrMU
005 20170120114606.0
008 951109s1984 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
015 |a cnb000010018 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD003  |d BOD018  |d BOD114  |e rda 
041 1 |a cze  |h fre 
072 7 |a 512  |x Algebra  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 512  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Faure, Robert,  |d 1918-1982  |7 xx0012498  |4 aut 
240 1 0 |a Structures ordonnées et algèbres de Boole.  |l Česky 
245 1 0 |a Uspořádání a Booleovy algebry /  |c Robert Faure, Edith Heurgonová ; z francouzského originálu Structures ordonnées et algèbres de Boole ... přeložil Ladislav Beran 
250 |a Vydání 1. 
264 1 |a Praha :  |b Academia,  |c 1984 
300 |a 262 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a algebra  |7 ph114025  |2 czenas 
650 0 7 |a Booleova algebra  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a algebra  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
700 1 |a Heurgon, Édith  |4 aut 
700 1 |a Beran, Ladislav,  |d 1938-  |7 jk01011724  |4 trl 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20051124  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20051128  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20051202  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1201 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0613 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0505 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0028 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0050 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1729 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091212  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0658 
CAT |c 20100225  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100427  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0028 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121204  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0428 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20170112  |l MUB01  |h 1404 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170120  |l MUB01  |h 1146 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2302 
920 |a 000157829 
920 |a 000257576 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 R125  |5 4200500815  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 R125  |5 4200500816  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |9 ORGAN-388911-06  |6 1092-85  |5 3145037317  |4 DPČ: 85/34, DISP.: CHEMI  |7 DISP.: CHEMI  |8 20041229  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5962  |5 3201092252  |8 20170112  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20170112  |s nahrada 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5962a  |6 mat 84/2806  |5 3201R48852  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-1013  |6 314501262321-1751-84  |5 3145004885  |4 DPČ: 645/84  |8 20041229  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20180427  |r 20060215 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 512.56-FAUR  |5 3145119285  |4 PČ: 1752-84, DPČ: 418-84, matematika  |8 20081009  |f 74  |f Měsíční  |q 20180712  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 512.56-FAUR  |6 U1583-84  |5 3145013501  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180712  |r 20051124 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 512.56-FAUR  |6 U1584-84  |5 3145013500  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180712  |r 20051124 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 512.56-FAUR  |6 U1585-84  |5 3145013503  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180712  |r 20051124 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 512.56-FAUR  |6 U1587-84  |5 3145013502  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180712  |r 20051124 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 512.56-FAUR  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 0  |h N  |i 21  |j PRFST 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-5962  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP 
AVA |a INF50  |b FI  |d R125  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0