Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Šampiňóny :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Šampiňóny : pestovanie a kuchynská úprava /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Štambera, Jaroslav, 1922-1998
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Slovenština
Vydáno:
Bratislava :
Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry,
1968
Vydání:
Vydanie prvé
Témata:
houbová jídla
žampiony
cookery (mushrooms)
champignons
monografie
monographs
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
122 stran
Podobné jednotky
Pěstování žampionů : příloha Sekce pěstitelů žampionů Čs. mykologické společnosti.
Vydáno: (1963)
České druhy žampionů (Agaricus) /
Autor: Pilát, Albert, 1903-1974
Vydáno: (1951)
Flore mycologique illustrée les champignons des Alpes-Maritimes /
Autor: Barla, J. B.
Vydáno: (1888)
Album général des Cryptogames.
Autor: Coupin, Henri, 1868-1937
Houby /
Autor: Læssøe, Thomas, a další
Vydáno: (2004)
×
Načítá se...