Struktura a vlastnosti pevných látek /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sodomka, Lubomír, 1930- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1967.
Series:Populární přednášky o fyzice ; 12
Subjects:
LEADER 02170nam a22005777a 4500
001 MUB01000384094
003 CZ BrMU
005 20210421160103.0
008 010228s1967 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
015 |a cnb000444004  |z cnb000144687 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD003 
080 |a 544.22/.23  |2 MRF 
100 1 |a Sodomka, Lubomír,  |d 1930-  |7 jk01120282  |4 aut 
245 1 0 |a Struktura a vlastnosti pevných látek /  |c Lubomír Sodomka. 
260 |a Praha :  |b SNTL - Nakladatelství technické literatury,  |c 1967. 
300 |a 157 s. :  |b il. 
490 1 |a Populární přednášky o fyzice ;  |v 12 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a pevné látky  |7 ph124066  |2 czenas 
650 0 9 |a solids  |2 eczenas 
830 0 |a Populární přednášky o fyzice ;  |v 12 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2156 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20070214  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2145 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0047 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1726 
CAT |c 20100225  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0246 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121204  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0419 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0945 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2301 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210421  |l MUB01  |h 1601 
CAT |c 20210426  |l MUB01  |h 0449 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1852 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-2142  |6 fyz 67/4393  |5 3201R50390  |8 20070214  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-2142  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP