Stručný průvodce Anatomickým muzeem profesora Karla Žlábka /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Horáčková, Ladislava, 1949- (Author), Páč, Libor, 1941-2020 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : CERM, 2003.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03867cam a22008657a 4500
001 MUB01000384055
003 CZ BrMU
005 20180430080247.0
008 040329s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
015 |a cnb001297045 
020 |a 80-7204-313-7 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD114  |d BOD034 
080 |a (083.824)  |2 MRF 
080 |a 611  |2 MRF 
100 1 |a Horáčková, Ladislava,  |d 1949-  |7 mzk2004217497  |4 aut 
245 1 0 |a Stručný průvodce Anatomickým muzeem profesora Karla Žlábka /  |c Ladislava Horáčková, Libor Páč. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b CERM,  |c 2003. 
300 |a 86 s. :  |b il. 
650 0 7 |a anatomie člověka  |7 ph118421  |2 czenas 
650 0 9 |a human anatomy  |2 eczenas 
655 7 |a katalogy výstav  |7 fd132536  |2 czenas 
700 1 |a Páč, Libor,  |d 1941-2020  |7 jk01091469  |% UČO 1616  |4 aut 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Anatomický ústav  |7 nlk20040153906  |4 oth 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2156 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20050307  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20050307  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2248 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0728 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20090929  |l MUB01  |h 1315 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0047 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1726 
CAT |c 20100225  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0026 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0419 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130509  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131204  |l MUB01  |h 1608 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140423  |l MUB01  |h 1729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140423  |l MUB01  |h 1730 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2300 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150916  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151210  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160914  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170418  |l MUB01  |h 1306 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170920  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180111  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20180430  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180813  |l MUB01  |h 2049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191219  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200218  |l MUB01  |h 0849 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2301 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200406  |l MUB01  |h 1351 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200616  |l MUB01  |h 1731 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(091)-HORÁ  |6 3284014840  |5 3284014840  |8 20180430  |f 74  |f Měsíční  |r 20180430  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.12-HORÁ  |5 3145320604  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180710  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.12-HORÁ  |5 3145324498  |8 20050307  |f 74  |f Měsíční  |q 20180710  |r 20050307  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.12-HORÁ  |5 3145324499  |8 20050307  |f 74  |f Měsíční  |q 20180710  |r 20050307  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - A  |d 572.12-HORÁ  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVAN 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 61(091)-HORÁ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VV