Scheuchzerio-Caricetea fuscae Tx. 1937 /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Neuhäuslová, Zdenka, 1934-2021 (Editor), Neuhäusel, Robert, 1930-1991 (Editor)
Format: Book
Language:Czech
German
Published: Průhonice : Botanický ústav ČSAV, 1985.
Series:Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ; Vol. 7 (1985)
Subjects:
Cover Image
LEADER 02474nam a22006137a 4500
001 MUB01000380737
003 CZ BrMU
005 20210730153850.0
008 031007s1985 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
040 |a BOD004  |b cze 
041 0 |a cze  |a ger 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 58  |2 MRF 
245 0 0 |a Scheuchzerio-Caricetea fuscae Tx. 1937 /  |c redactores Zdenka Neuhäuslová, Robert Neuhäusl. 
260 |a Průhonice :  |b Botanický ústav ČSAV,  |c 1985. 
300 |a 81 s. 
490 1 |a Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ;  |v Vol. 7 (1985) 
650 0 7 |a botanika  |7 ph114191  |2 czenas 
650 0 9 |a botany  |2 eczenas 
655 7 |a bibliografie  |7 fd131898  |2 czenas 
655 9 |a bibliography  |2 eczenas 
700 1 |a Neuhäuslová, Zdenka,  |d 1934-2021  |7 jk01090030  |4 edt 
700 1 |a Neuhäusel, Robert,  |d 1930-1991  |7 jk01090029  |4 edt 
830 0 |a Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ;  |v Vol. 7 (1985) 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2155 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080409  |l MUB01  |h 0606 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090804  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1724 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0245 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130207  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130207  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130212  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0413 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20210427  |l MUB01  |h 0025 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20210730  |l MUB01  |h 1538 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0856 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 V-1-9  |6 583-1987  |5 3145042891  |4 DPČ: 75-1987  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d V-1-9  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO