Reakce katalysované alkoholdehydrogenasou v přítomnosti dvou substrátů a koenzymu - analytická aplikace a kinetika

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kučera, Igor, 1955- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1979.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03432ntm a22008177a 4500
001 MUB01000378572
003 CZ BrMU
005 20070524124328.0
008 021119s1979 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 544.4  |2 MRF 
080 |a 577.15  |2 MRF 
080 |a 616-074:577.1  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 577  |2 MRF 
100 1 |a Kučera, Igor,  |d 1955-  |7 ola2003204898  |% UČO 911  |4 ths 
245 1 0 |a Reakce katalysované alkoholdehydrogenasou v přítomnosti dvou substrátů a koenzymu - analytická aplikace a kinetika  |h [rukopis] /  |c Igor Kučera. 
260 |c 1979. 
300 |a 37 l. 
502 |a Rigorózní práce (RNDr.)--UJEP v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1979. 
650 0 7 |a alkoholdehydrogenasa  |2 czmesh 
650 0 7 |a biochemická diagnostika  |7 ph136555  |2 czenas 
650 0 7 |a enzymy  |7 ph119969  |2 czenas 
650 0 7 |a chemické reakce  |7 ph119150  |2 czenas 
650 0 9 |a biochemical diagnostics  |2 eczenas 
650 0 9 |a enzymes  |2 eczenas 
650 0 9 |a chemical reactions  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a SEJK  |b 02  |c 20070522  |l MUB01  |h 1107 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070524  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0725 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0459 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0021 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0044 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1723 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20100224  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110504  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110818  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0024 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20120327  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0409 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130926  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150806  |l MUB01  |h 1306 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160831  |l MUB01  |h 1613 
CAT |c 20170119  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170829  |l MUB01  |h 1157 
CAT |c 20180202  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20200629  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200715  |l MUB01  |h 1529 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1050 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-2708  |9 B  |5 3145035352  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-4791  |5 3285000945  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090203  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090203  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-4791  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD