Právo ČR v oblasti životního prostředí. Díl 1 /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : KZT, [1993]
Subjects:
LEADER 02891cam a22007097a 4500
001 MUB01000375355
003 CZ BrMU
005 20210623115453.0
008 950117s1993 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
020 |a 80-900640-9-4 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 502  |x Životní prostředí a jeho ochrana  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 502/504  |2 MRF 
080 |a (437.1/.3)  |2 MRF 
080 |a (094.5)  |2 MRF 
080 |a 502  |2 MRF 
245 0 0 |a Právo ČR v oblasti životního prostředí.  |n Díl 1 /  |c zprac. Milan Tomík ... [et al.] 
260 |a Praha :  |b KZT,  |c [1993] 
300 |a 1 sv. (různé stránkování) 
650 0 7 |a životní prostředí  |7 ph135446  |2 czenas 
650 0 9 |a environment  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a zákony  |7 fd133886  |2 czenas 
655 9 |a laws  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2155 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a DRABKOVA  |b 02  |c 20061219  |l MUB01  |h 1650 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0723 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0457 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0019 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0042 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0653 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0023 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1732 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0401 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2256 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1715 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20210608  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0900 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20210623  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20210623  |l MUB01  |h 1154 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0856 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 Schlaghamerský - pracovna  |5 3145302601  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 554.41-PRÁV  |5 3145301335  |4 DPČ: 40-95  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180727  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 554.41-PRÁV  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFST 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |d Schlaghamerský - pracovna  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ZOOLO