Phragmiti-Magnocaricetea Klika in Klika et Novák 1941 /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Neuhäuslová, Zdenka, 1934-2021 (Editor)
Format: Book
Language:Czech
German
Published: Průhonice : Botanický ústav ČSAV, 1983.
Series:Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ; Vol. 3 (1983)
Subjects:
Cover Image
LEADER 02327nam a22005777a 4500
001 MUB01000373446
003 CZ BrMU
005 20210722142121.0
008 031003s1983 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
040 |a BOD004  |b cze 
041 0 |a cze  |a ger 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.9(285.3)  |2 MRF 
245 0 0 |a Phragmiti-Magnocaricetea Klika in Klika et Novák 1941 /  |c redactor Zdenka Nauhäuslová. 
260 |a Průhonice :  |b Botanický ústav ČSAV,  |c 1983. 
300 |a 65 s. 
490 1 |a Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ;  |v Vol. 3 (1983) 
650 0 7 |a mokřadní rostliny  |7 ph136888  |2 czenas 
650 0 9 |a swamp plants  |2 eczenas 
655 7 |a bibliografie  |7 fd131898  |2 czenas 
655 9 |a bibliography  |2 eczenas 
700 1 |a Neuhäuslová, Zdenka,  |d 1934-2021  |7 jk01090030  |4 edt 
830 0 |a Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ;  |v Vol. 3 (1983) 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2154 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080409  |l MUB01  |h 0606 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090804  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0041 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1720 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2229 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0242 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0022 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130207  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0356 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20210427  |l MUB01  |h 0025 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20210722  |l MUB01  |h 1421 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 V-1-9  |5 3145042887  |4 bez DPČ  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d V-1-9  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO