Orthomodular lattices algebraic approach /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beran, Ladislav, 1938- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Praha : Academia, 1984
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 01391nam a22004217a 4500
001 MUB01000371700
003 CZ BrMU
005 20190423112611.0
008 031202s1984 xr ||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
040 |a BOD004  |b cze 
100 1 |a Beran, Ladislav,  |d 1938-  |7 jk01011724  |4 aut 
245 1 0 |a Orthomodular lattices algebraic approach /  |c Ladislav Beran 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1984 
300 |a 394 s. 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1331 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2154 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0722 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1719 
CAT |c 20100224  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1639 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0022 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20130211  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0350 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20190423  |l MUB01  |h 1126 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24