Obščaja teorija rešetok /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grätzer, George A., 1936- (Author)
Format: Book
Language:Russian
Published: Moskva : Mir, 1982.
Subjects:
Related Items:Translation of: General lattice theory
Cover Image
LEADER 02202cam a22005297a 4500
001 MUB01000370417
003 CZ BrMU
005 20100511110228.0
008 000419s1982 ru ||||| |||||||||||rusod
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
041 1 |a rus  |h eng 
072 7 |a 512  |x Algebra  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 512.56  |2 MRF 
080 |a 512  |2 MRF 
100 1 |a Grätzer, George A.,  |d 1936-  |7 xx0018709  |4 aut 
245 1 0 |a Obščaja teorija rešetok /  |c G. Gretcer ; perevod s anglijskogo A.D. Bol'bota, V.A. Gorbunova, V.I. Tumanova ; pod redakcijej D.M. Smirnova. 
260 |a Moskva :  |b Mir,  |c 1982. 
300 |a 452 s. 
650 0 7 |a svazy (algebra)  |7 ph202645  |2 czenas 
650 0 9 |a lattices (algebra)  |2 eczenas 
765 0 |t General lattice theory  |9 Rusky 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1331 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2154 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0612 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0039 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1718 
CAT |c 20100224  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20100511  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0021 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1729 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0346 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20170516  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180829  |l MUB01  |h 0049 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 512.5-GRÄT  |6 048  |5 3145025259  |4 DPČ: 294/83  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180712  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 512.5-GRÄT  |6 049  |5 3145025260  |4 DPČ: 293/83  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180712  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 512.5-GRÄT  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFST