Modulační spektroskopie Ge

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kopecká, Alena, 1936- (Dissertant)
Other Authors: Schmidt, Eduard, 1935- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1987.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02315ctm a22005777a 4500
001 MUB01000367552
003 CZ BrMU
005 20040322000000.0
008 040302s1987 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
080 |a 53  |% PriF 
100 1 |a Kopecká, Alena,  |d 1936-  |7 jk01061632  |4 dis 
245 1 0 |a Modulační spektroskopie Ge  |h [rukopis] /  |c Alena Kopecká. 
260 |c 1987. 
300 |a 41 l. 
500 |a Vedoucí práce: E. Schmidt. 
502 |a Diplomová práce--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, Přírodovědecká fakulta, Fyzikální sekce, 1987. 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Schmidt, Eduard,  |d 1935-  |7 jk01110985  |% UČO 17  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra fyziky pevné fáze  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1331 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0720 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0038 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1716 
CAT |c 20100212  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1002 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1638 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110831  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110831  |l MUB01  |h 1135 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111012  |l MUB01  |h 1409 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111012  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0020 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120718  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0334 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131217  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140911  |l MUB01  |h 1544 
CAT |c 20140912  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150305  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150310  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20190407  |l MUB01  |h 0103 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-4603  |5 3145056941  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180416  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-4603  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK