Mechanika tekutin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hostinský, Bohuslav, 1884-1951 (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: [1950?]
Subjects:
LEADER 02434ntm a22006497a 4500
001 MUB01000365398
003 CZ BrMU
005 20170711054342.0
008 020618s1950 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
015 |a cnb001100052 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 53  |x Fyzika  |2 Konspekt  |9 6 
080 |a 532  |2 MRF 
080 |a 53  |2 MRF 
100 1 |a Hostinský, Bohuslav,  |d 1884-1951  |7 jk01042393  |4 aut 
245 1 0 |a Mechanika tekutin  |h [rukopis] /  |c napsal Bohuslav Hostinský. 
260 |c [1950?] 
300 |a 301 s. 
650 0 7 |a mechanika tekutin  |7 ph115249  |2 czenas 
650 0 9 |a fluid mechanics  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20060322  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20060322  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061206  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061206  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0719 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0449 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0012 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0037 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1714 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0648 
CAT |c 20100212  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111116  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111116  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0019 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1726 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0330 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0543 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2258 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1850 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1047 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 53.01-HOST  |5 3145034562  |4 DPČ: 112/52  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180712  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 53.01-HOST  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFST