Ložiska západomoravských serpentinitů a jejich vhodnost pro výrobu betonu jako ochrany proti jadernému záření

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčíř, Miroslav (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1964.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03454ntm a22008417a 4500
001 MUB01000363943
003 CZ BrMU
005 20200727082342.0
008 021125s1964 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 552  |x Petrologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 553  |2 MRF 
080 |a 620.21-032.6  |2 MRF 
080 |a 691.21  |2 MRF 
080 |a 552.47  |2 MRF 
080 |a 552  |2 MRF 
100 1 |a Krejčíř, Miroslav  |* [absolvent PřírF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Ložiska západomoravských serpentinitů a jejich vhodnost pro výrobu betonu jako ochrany proti jadernému záření  |h [rukopis] /  |c Miroslav Krejčíř. 
260 |c 1964. 
300 |a 161 l. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Přírodovědecká fakulta univerzity J.E. Purkyně v Brně, Katedra geologie a paleontologie, 1964. 
650 0 7 |a hadcové horniny  |7 ph249460  |2 czenas 
650 0 7 |a ložisková geologie  |7 ph122458  |2 czenas 
650 0 7 |a nerudní suroviny  |7 ph115436  |2 czenas 
650 0 7 |a stavební kámen  |7 ph116280  |2 czenas 
650 0 9 |a building stones  |2 eczenas 
650 0 9 |a economic geology  |2 eczenas 
650 0 9 |a non-metallic raw materials  |2 eczenas 
650 0 9 |a serpentinite rocks  |2 eczenas 
651 7 |a kutnohorsko-svratecká oblast (Česko)  |7 ge1066812  |2 czenas 
651 9 |a kutnohorsko-svratecká oblast Region (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra geologie a paleontologie  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2247 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20070402  |l MUB01  |h 1359 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20070423  |l MUB01  |h 0731 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0719 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0448 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0011 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0036 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0647 
CAT |c 20100212  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0019 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0327 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20140530  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150324  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150402  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150402  |l MUB01  |h 0854 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20200727  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0858 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1047 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-4247  |5 3145035622  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180413  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-4247  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j PRFSK