Lipanská křižovatka : příčiny, průběh a historický význam jedné bitvy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čornej, Petr, 1951- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Panorama, 1992.
Edition:Vyd. 1.
Series:Stopy, fakta, svědectví (Panorama)
Subjects:
LEADER 02204cam a22005657a 4500
001 MUB01000363693
003 CZ BrMU
005 20170609120544.0
008 990127s1992 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
015 |a cnb000071761 
020 |a 80-7038-183-3 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 94(437)  |x Dějiny Česka a Slovenska  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 94(437.312)"1434"  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Čornej, Petr,  |d 1951-  |7 jk01021912  |4 aut 
245 1 0 |a Lipanská křižovatka :  |b příčiny, průběh a historický význam jedné bitvy /  |c Petr Čornej. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Panorama,  |c 1992. 
300 |a 277 s. 
490 1 |a Stopy, fakta, svědectví 
650 0 7 |a bitva u Lipan (1434 : Lipany, Vitice, Kolín, Česko)  |7 ph117710  |2 czenas 
650 0 9 |a battle of Lipany (1434 : Lipany, Vitice, Kolín, Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
830 0 |a Stopy, fakta, svědectví (Panorama) 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1335 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0719 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0036 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1713 
CAT |c 20100212  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100721  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0326 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2248 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20170609  |l MUB01  |h 1205 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2257 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.42-ČORN  |5 3145306998  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180731  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - A  |d 572.42-ČORN  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVAN