Hudební nástroje /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kurfürst, Pavel, 1940-2004 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Togga, c2002.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02328cam a22006257a 4500
001 MUB01000357987
003 CZ BrMU
005 20170427064845.0
008 031203s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
015 |a cnb001189257 
020 |a 80-902912-1-X 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 780.6  |x Hudební nástroje a příslušenství  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a 780.61/.66  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Kurfürst, Pavel,  |d 1940-2004  |7 jk01070987  |4 aut 
245 1 0 |a Hudební nástroje /  |c Pavel Kurfürst. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Togga,  |c c2002. 
300 |a 1168 s. 
650 0 7 |a hudební nástroje  |7 ph114725  |2 czenas 
650 0 9 |a musical instruments  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a BART  |b 02  |c 20050325  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a BART  |b 02  |c 20050325  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20060405  |l MUB01  |h 1050 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0716 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0033 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1709 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101118  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0317 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2244 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20170427  |l MUB01  |h 0648 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2256 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0857 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1848 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1046 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.52-KURF  |5 3145319232  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180731  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - A  |d 572.52-KURF  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVAN