Hmyz a pavoukovci /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Reichholf-Riehm, Helgard (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Ikar, 1997
Series:Průvodce přírodou (Ikar)
Subjects:
Related Items:Translation of: Insekten mit anhang spinnentiere
LEADER 03252cam a22007337a 4500
001 MUB01000357764
003 CZ BrMU
005 20210615085648.0
008 021213s1997 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
015 |a cnb000291115 
020 |a 80-7176-583-X  |q (Knižní klub) 
020 |a 80-7202-196-6  |q (Ikar) 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 59  |x Zoologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 595.7  |2 MRF 
080 |a (036)  |2 MRF 
245 0 0 |a Hmyz a pavoukovci /  |c Helgard Reichholf-Riehmová ... [et al.] 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 1997 
300 |a 287 s. 
490 1 |a Průvodce přírodou 
650 0 7 |a hmyz  |7 ph114681  |2 czenas 
650 0 7 |a pavoukovci  |7 ph115698  |2 czenas 
650 0 9 |a arachnids  |2 eczenas 
650 0 9 |a insects  |2 eczenas 
655 7 |a průvodce  |7 fd133154  |2 czenas 
655 9 |a guidebooks  |2 eczenas 
700 1 |a Reichholf-Riehm, Helgard  |7 mzk2003171449  |4 aut 
765 0 |t Insekten mit anhang spinnentiere  |9 Česky 
830 0 |a Průvodce přírodou (Ikar) 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0611 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0032 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1709 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0316 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20130902  |l MUB01  |h 1600 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2243 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20210315  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0857 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1848 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20210615  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1126 
CAT |c 20210726  |l MUB01  |h 0451 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |5 3145319349  |4 DISP.: FLZIV  |8 20041229  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 K-26  |5 3145315084  |4 DPČ: 152-02 (bylo u Sedláka)  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 Velké praktikum  |5 3145315083  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 Velké praktikum  |5 3145315085  |4 DPČ: 151-02  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |5 3145315081  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |5 3145315082  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY