Geologické mapování miocenních sedimentů v oblasti Černá Hora - Lysice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zachová, Vlasta (Dissertant)
Other Authors: Krystek, Ivan, 1930-1987 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1973.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02731ntm a22006617a 4500
001 MUB01000355403
003 CZ BrMU
005 20150715144810.0
008 020802s1973 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
040 |a BOD004  |b cze 
100 1 |a Zachová, Vlasta  |4 dis 
245 1 0 |a Geologické mapování miocenních sedimentů v oblasti Černá Hora - Lysice  |h [rukopis] /  |c Vlasta Zachová 
260 |c 1973. 
300 |a 58 l., 5 l. obr. příl. +  |e 3 příl. 
500 |a Vedoucí práce: Ivan Krystek. 
502 |a Diplomová práce--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, Katedra geologie a paleontologie, 1973. 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
650 0 7 |a sedimentologie  |7 ph125462  |2 czenas 
650 0 7 |a třetihory  |7 ph138115  |2 czenas 
650 0 9 |a sedimentology  |2 eczenas 
650 0 9 |a tertiary  |2 eczenas 
700 1 |a Krystek, Ivan,  |d 1930-1987  |7 jk01063627  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra geologie a paleontologie  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051003  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051003  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2247 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a HAJKOVA  |b 02  |c 20070828  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0715 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0031 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1707 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20091209  |l MUB01  |h 1312 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100524  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0015 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0312 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150324  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150402  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150402  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0857 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1848 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-11131  |5 3145035420  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180425  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-11131  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK