Geobotanika : úvod do ekologické botaniky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovář, Pavel, 1952- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Karolinum, 2002.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03810cam a22008177a 4500
001 MUB01000354788
003 CZ BrMU
005 20210603143835.0
008 041025s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
015 |a cnb001161173 
020 |a 80-246-0359-4 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.52  |2 MRF 
080 |a 581  |2 MRF 
100 1 |a Kovář, Pavel,  |d 1952-  |7 jk01062476  |4 aut 
245 1 0 |a Geobotanika :  |b úvod do ekologické botaniky /  |c Pavel Kovář. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 2002. 
300 |a 104 s. 
650 0 7 |a geobotanika  |7 ph114612  |2 czenas 
650 0 9 |a geobotany  |2 eczenas 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
655 9 |a college textbooks  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20050318  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20050318  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2246 
CAT |a SILLEROVA  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0442 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0003 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0031 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1707 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091214  |l MUB01  |h 2302 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0642 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0015 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0310 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130327  |l MUB01  |h 1132 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1747 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2241 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20210603  |l MUB01  |h 1438 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0857 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1848 
CAT |c 20210703  |l MUB01  |h 1004 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1045 
CAT |c 20210726  |l MUB01  |h 0451 
GEO |a 03/06/2021  |b ODESLANO 3/07/2021 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 Uč. 377 - vzadu  |5 3145322435  |4 DPČ: Uč. 25-2004  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 584-KOVÁ  |5 3145325173  |8 20050318  |f 76  |f Semestrální  |r 20050318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 584-KOVÁ  |5 3145325174  |8 20050318  |f 76  |f Semestrální  |r 20050318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 584-KOVÁ  |5 3145325175  |8 20050318  |f 70  |f Prezenční  |r 20050318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 584-KOVÁ  |5 3145325176  |8 20050318  |f 76  |f Semestrální  |r 20050318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 555.51-KOVÁ  |5 3145325177  |8 20050318  |f 76  |f Semestrální  |q 20180731  |r 20050318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 555.51-KOVÁ  |5 3145325178  |8 20050318  |f 70  |f Prezenční  |q 20180731  |r 20050318  |s kup 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 555.51-KOVÁ  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 1  |j PRFST 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 584-KOVÁ  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 6  |j VV