Flurimetrické studium reakce galia s hydroxyflavony

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Továrek, Jan. (Dissertant)
Other Authors: Sommer, Lumír, 1929- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1977.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02891ntm a22007577a 4500
001 MUB01000353380
003 CZ BrMU
005 20070611090313.0
008 021118s1977 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 543  |x Analytická chemie  |2 Konspekt  |9 10 
080 |a 543  |2 MRF 
080 |a 543.426.1  |2 MRF 
080 |a 544.4  |2 MRF 
080 |a 546.681  |2 MRF 
080 |a 547.972.2  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
100 1 |a Továrek, Jan.  |4 dis 
245 1 0 |a Flurimetrické studium reakce galia s hydroxyflavony  |h [rukopis] /  |c Jan Továrek. 
260 |c 1977. 
300 |a 68 l. 
500 |a Vedoucí práce: L. Sommer. 
502 |a Rigorózní práce (RNDr.)--UJEP Brno, Přírodovědecká fakulta, 1977. 
650 0 7 |a chemická analýza  |7 ph114232  |2 czenas 
650 0 7 |a chemické reakce  |7 ph119150  |2 czenas 
650 0 7 |a flavonoidy  |7 ph120259  |2 czenas 
650 0 7 |a fluorescenční spektroskopie  |7 ph120268  |2 czenas 
650 0 7 |a gallium  |7 ph301361  |2 czenas 
650 0 9 |a chemical analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a chemical reactions  |2 eczenas 
650 0 9 |a flavonoids  |2 eczenas 
650 0 9 |a fluorescent spectroscopy  |2 eczenas 
650 0 9 |a gallium  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
700 1 |a Sommer, Lumír,  |d 1929-  |7 jk01120416  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra analytické chemie  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a SEJK  |b 02  |c 20070608  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070611  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0715 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0441 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0001 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0030 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1706 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0641 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110802  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0015 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0305 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150226  |l MUB01  |h 1143 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150310  |l MUB01  |h 0705 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0913 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-2184  |9 C  |5 3145035325  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d K-2184  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD